Secret Government - Megjelent a végső kiadás (PC)

Végre kilépett a korai hozzáférésből a játék, így aki eddig várt a vásárlással, mostantól elgondolkodhat annak beszerzésén.

A 1C Entertainment örömmel jelenti be, hogy grand strategy játéka, a Secret Government, melyben egy titkos társaság vezetőjévé válhatsz, és kedvedre alakíthatod a történelem alakulását, elhagyta a korai hozzáférést.

Korai hozzáférésben való 2020 júniusi megjelenése óta a játék folyamatos fejlesztésen esett át és számos frissítést kapott, melyek új funkciókat, egy új kampányt és számos kisebb-nagyobb játékmenet fejlesztést vezettek be. A teljes verzió frissítése számos Free Play mód fejlesztést tartalmaz teljesítmény optimalizáció, UI és UX fejlesztések, valamint számos kisebb-nagyobb javítások kíséretében. Emellett ez a frissítés Steam Teljesítményeket is hozott a játékosoknak. A részletes ütemterven áttekinthető, hogy milyen tartalmakkal bővült a játék a korai hozzáférés alatt.

A 17. századtól napjainkig játszódó Secret Government egy titkos társaság vezetésével bíz meg, ahogy egyre jobban kiterjeszted befolyásod a bolygón, újraírva a történelmi eseményeket és meghatározva az emberiség sorsát. Vegyél részt a Dicsőséges Forradalomban Angliában, ahol egy ellenséges titkos társasággal kerülsz szembe, mely a tiédhez hasonló módszerekkel dolgozik, de teljesen más célokkal; vagy befolyásold a tizenhárom gyarmat britektől való függetlenedésének küzdelmét az „Új Világban” és döntsd el az Amerikai Függetlenségi Háború sorsát. 

A Secret Government főbb jellemzői:

  • Írd újra a történelmet: A 17. századtól napjainkig, a Függetlenségi Háborútól a francia és napóleoni háborúkig, minden küldetés egy jelentős globális konfliktus közepébe csöppenti a játékosokat, ahol úgy kell manipulálniuk a világot, hogy a Testvériség ambícióit szolgáló végeredmény szülessen.
  • Bábjáték: A világ legnagyobb hatalmú alakjai – nemzetek uralkodóitól katonai szuperhatalmakig – számodra egyszerű bábok. Tanuld meg, hogyan manipulálhatod a komplex AI-t, ahogy kihasználod egyedi képességeiket, hogy igényeid szerint formáld a világot.
  • Közvetett befolyás: Miért neked kéne elvégezni a piszkos munkát diplomáciai, gazdasági és katonai ambícióid eléréséhez? Helyezd el saját ügynökeidet és kényszerítsd másokra akaratod közvetetten több, mint 50 féle akcióval, amik arra hivatottak, hogy felborítsák a világ egyensúlyát az előnyödre anélkül, hogy bemocskolnád a kezeid.
  • Manipulálj egy élő világot: Az ideológiáktól a társadalmi osztályokig, az adóktól a zavargásokig, a Secret Government világa számtalan összefüggő társadalompolitikai rendszerből áll, amik hatékonyan szimulálnak egy hihető és reagáló világot. Míg a világ vezetői arra törekednek, hogy megőrizzék status quojukat, te mit fogsz tenni, hogy destabilizáld a rendszert és globális változásokat hozz?
  • Nem te vagy az egyetlen: Nézz szembe egy ellenséges titkos társasággal, ami nem riad vissza attól, hogy bemanipulálja magát a történelemkönyvekbe. Minden tetted és döntésed úgy hozd meg, hogy túljárj vele versenytársaid eszén, valamint megtartsd nehezen megszerzett titokzatosságod és befolyásod az árnyak között.