Secret Government - Íme a harmadik frissítés

A készítők úgy döntöttek, hogy egészen jövő tavaszig kitolják a korai hozzáférés idejét.

A 1C Entertainment bejelentette, hogy grand strategy játéka, a korai hozzáférésben már elérhető Secret Government, melyben egy titkos társaság vezetőjévé válhatsz, és kedvedre alakíthatod a történelem alakulását, megkapta harmadik tartalomfrissítését. Az előző update-tel az amerikai kontinens is bemutatkozott a Free Play módban, a tizenhárom kolónia a brit uralomtól való függetlenedéséért folytatott küzdelme pedig megkezdődött a „New World” sztori móddal. Vajon az amerikai embereknek sikerül beteljesíteniük sorsukat, vagy a britek ezúttal sikeresen elfojtják forradalmukat? A világ sorsa ismét a te kezedben van.

Emellett elkészült a Government mechanika, ami még több lehetőséget ad a Testvériségnek az országok irányítására és befolyásolására. A pártvezetőket a Testvériség tagjaivá változtathatod és hatalomra juttathatod, kulcsfontosságú pozíciókat megnyitva a kormányban a Testvériség tagjai számára, vagy rákényszerítheti a kormányt, hogy fedezze a Testvériség tevékenységét és kevesebb figyelmet vonjon az országra.

A Secret Government korai hozzáférésű változatának második tartalomfrissítése olyan újdonságokat hoz a játékba, mint:

  • A Government mechanika teljes változata
  • Új „The New World” sztori kampány
  • Free Play paraméter beállítások
    • Kezdő készletek, MI agresszivitás, Testvériség kezdőfelállás, kampánycélok stb.
  • Teljesítmény optimalizáció, hibajavítások, UI / UX fejlesztések

A közösség visszajelzései alapján, a fejlesztők továbbá úgy döntöttek, hogy 2021. március 15-ig kitolják a korai hozzáférés időszakot, hogy tovább csiszolják a játékot és kiterjesszék játékmenetét két további frissítéssel.