Sakura Wars - Középpontban a harcrendszer

A tavalyi japán premier után ebben a hónapban végre nyugaton is megjelenik a széria rebootjaként felfogható játék.

A SEGA az elmúlt héten egy új Sakura Wars (Megjelenés április 28-án, kizárólag PS4-re) előzetest adott ki, ami bemutatja a játék káprázatos küzdelmeit. Seijuro Kamiyama szerepében nem csak az Imperial Combat Revue kihívásaival kell szembenézned, de a világ többi revüjével is, mivel egy nagy küzdelem van készülőben. Nem sokkal azután, hogy kineveznek a Flower Division kapitányává, a felettesed, Sumire Kanzaki bejelenti, hogy Tokió felesküdött védelmezőit a feloszlatás fenyegeti. Neked és csapatodnak csak egy esélye van, hogy bizonyítson és megmentse a Flower Division hagyatékát: a Combat Revue World Games megnyerésével.

A Combat Revue World Games egy intenzív és dinamikus bajnokság, ahol a világ harci revüjei versengenek összetett színpadi előadásokkal és hatalmas mecháikkal. A játékokat azzal a reménnyel rendezték meg, hogy elősegítse az egység szellemét a különböző revük között, miközben javítja megítélésüket, lehetőséget adva ezeknek a hősöknek, hogy a reflektorfénybe lépjenek és bemutassák harci képességeiket a lakosságnak.

A Flower Division tagjainak különösen erős versenytársakkal kell szembenézniük, mint például Shanghai, London és Berlin harci revüi. A szabályok egyszerűek:

  • Minden meccs egy 3-3 elleni csapatküzdelem három körrel.
  • Csapatod két tagját választhatod ki, hogy veled harcoljon.
  • Minden csapat az arénában elhelyezett célpontok kiiktatásával szerezhet pontokat.
  • Ezek a pontok hozzáadódnak a tug-of-war jellegű sávhoz. Győzedelmeskedj a sáv minél nagyobb része, vagy a legtöbb pont megszerzésével a meccs végén.

Azóta történt

  • Sakura Wars teszt (PS4)

    Az már önmagában is csoda, hogy a majdnem 25 éves, de igazi sikereket csak Japánban arató Sakura Wars egy évtized kihagyás után kapott egy folytatást – de vajon milyen lett ez az új epizód.