Sacred 3: Gyűjts trófeákat

A Sacred 3 immár a kooperatív játékélményre fókuszálva készül a Deep Silver műhelyében, amivel 2 vagy 4 személy harcolhat egyszerre, ketten offline is lehet, négyen csak online. A stílus "drop-in, drop-out" lesz, vagyis a küzdelembe bármikor be-, illetve onnan kicsatlakozhat egy játékos. Visszatérnek az ismerős karakterek, úgymint a Seraphim, Ancarian, Khukuhru és a Safiri, mellette pedig egy új is érkezik, a Malakhim. Minden szereplőnek egyéni fegyvere és képességei lesznek, melyeket a játékstílusunk függvényében tudunk módosítani.

Már kaptunk tesztpéldányt a programból, így megjelenéskor biztos lesz bemutató itt az oldalon. Sajnos egyelőre nem tudom kipróbálni a bétát, mert a Trust GXT 11 kontrolleremet nem ismeri fel a játék, egeret és billentyűzetet pedig egyáltalán nem támogat. Lehet, hogy most páran nem fognak velem egyetérteni, de szerintem szégyen, hogy oda jutottunk, miszerint egy PC-n (is) megjelenő játékot nem lehet kontroller nélkül még elindítani sem, nemhogy normálisan játszani.

Akkor inkább ne is adták volna ki PC-re, lehetne konzol-exkluzív, úgy nem lenne gond, ha csak kontrollerrel megy. Mindenesetre remélem, hogy a végleges játékot lehet egérrel és billentyűzettel játszani, máskülönben érdekes lesz tesztet készíteni róla (Vagy legalább kezeljen más irányítót is, nincs mindenkinek XBOX360 kontrollere PC-n). A Sacred 3 című játék megjelenése augusztus elsején várható Európában, majd augusztus 5-én Amerikában is elérhetővé válik, PC, PS3 és XBOX360 platformokon.

Előzmények