Rune II - Folytatódhat a támogatás

A kiadó megkapta a játék forráskódját, így jöhetnek a frissítések és javítások.

A Rune II fejlesztésének története sem volt már túl egyszerű, arról nem is beszélve, hogy többször átnevezték a játékot, mielőtt tavaly novemberben megjelent az Epic Games Store-ban megvásárolható (Steamre idén jön) PC-s verzió. Az első tapasztalatok alapján a premier óta akadnak gondok a játékkal, amelyet az tetőzött, hogy a fejlesztésért felelős Human Head Studios a megjelenés másnapján bejelentette, hogy feloszlanak. (Majd új bandát hoztak létre a volt alkalmazottak Roundhouse Studios néven a Bethesda égisze alatt). A kiadó Ragnarok Game így egyedül maradt egy problémás játékkal, azonban a minap kiderült, hogy megkapták a Rune II forráskódját és az előzetes információk szerint el tudják kezdteni a munkálatokat, így érkezhetnek a különböző javítások, update-ek.

A háttérben természetesen a kiadó nem hagyja szó nélkül a fejlesztők hirtelen lelépését a Ragnarok egy perrel köszöni meg, amelyben csalással, szerződésszegéssel és tisztességtelen üzleti gyakorlattal vádolja meg a bandát.

Előzmények

  • Megjelent a RUNE II (PC)

    Egyelőre csak az Epic Games Store-ban érhető el a játék, de jön a steames kiadás, valamint a konzolos verziók is.

  • RUNE II - Hogyan legyünk vikingek?

    Rövid hangulatfokozó előzetest kapott az érkező nyílt világú akció-RPG, azonban a megjelenés dátuma továbbra sem ismert.