Hirdetés

Rövid előzetest kapott a Sword Art Online: Alicization Lycoris (PC, PS4, XO)

Az anime legutóbbi szezonját dolgozza fel és bővíti ki a május végén érkező játék adaptáció.

Hirdetés

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe a minap új SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris részleteket fedett fel. A játékosok Sword Skill képességeik mellett nyolc különböző Sacred Art technikával fordíthatják meg a küzdelmek végkimenetelét és söpörhetik el ellenfeleiket. Minden Sacred Art egyedi harci hatásokat biztosít, és fel is tölthető a még pusztítóbb csapásokért.

A kiadó emellett új karaktereket is felfedett az alapműből:

  • Renly Synthesis Twenty-Seven: Az Integrity Knights tagjaként a Dark Territory erői ellen harcol a Human Empire seregeinek vezetőjeként. Renly az egyetlen Twin-Wing Blade fegyverek, különösen a „Twin-Edged Wings” forgatására képes karakter.
  • Sheyta Synthesis Twelve: A Sheyta the Silent Taciturn néven is ismert Integrity Knight tagként az Adminisztrátor egy isteni fegyverrel – The Black Lily Sword – ajándékozta meg, amivel képes mindenen átvágni magát.
  • Sortiliena Serlut: A Swordcraft Academy osztályában másodikként végző Sortiliena saját harcstílusával és Claymore típusú fegyverével száll küzdelembe.

A játékosok továbbá számos megjelenés utáni SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris tartalomra is számíthatnak, köztük napi küldetésekre, amikkel CUBE jegyeket szerezhetnek, melyeket CUBE-ra válthatnak. Minden CUBE egy véletlenszerű tárgyat – kosztümöt, fegyverfestést és sok mást – tartalmaz. A játékosok ezeket a tárgyakat SAO érmékért közvetlenül is megvásárolhatják a játékbeli boltból. Emellett a havi raid küldetések további 3-4 órányi játékidőt kínálnak a játékosoknak és barátaiknak. A premier napja: Május 22.

  • Kapcsolódó cégek: