Rövid előzetest kapott a Limbo 64

A 2010-ben megjelent Limbo kifejezetten sikeres volt mind a szakma, mind a játékosok visszajelzése alapján, így az elmúlt években több platformra is elérhető lett. Kicsivel több mint egy éve jelentette be a Playdead egyik munkatársa Søren Trautner Madsen, hogy szabadidejében a Limbo Commodore 64-es változatán dolgozik. A munka lassan, de biztosan halad, legutóbb egy rövid trailert is láthattunk a projekthez.

A tavaly bemutatott rövid részlet

A készítő szerint az egész projekten csak szabadidejében dolgozik (Nyilvánvalóan a csapat új játékán dolgozik elsősorban) így a munkálatok lassan haladnak, de a cég rábólintott a munkájára, így talán néhány hónap múlva valóban elérhető lesz C64-re is a Limbo.

Előzmények

  • Újabb projekten dolgozik a Playdead

    A Limbo és az Inside után remélhetőleg ismét egy hasonlóan remek alkotást kapunk majd a csapattól.

  • Inside teszt (Xbox One)

    A dán illetőségű Playdead hat év után új játékkal állt elő: egy furcsa, rideg világban egy kisfiú sötét dolgok nyomába indul. A Limbo készítőinek új játékához nem is kell több, mégis remekműnek tekinthető.

  • Limbo bemutató (Android, iOS)

    Hosszú idő után a már több platformon nagy sikert aratott Limbo Androidra is kijött, így már a Google rendszerén is játszható a klasszikus.