Rövid előzetesen a Humankind (PC)

Mindenkinek megvan a saját története, amelynek amelyet magunk alakíthatunk a saját, egyedileg léterhozott avatarunkkal.

A Game Awards keretében a SEGA és az Amplitude Studios bemutatta körökre osztott történelmi stratégiai alkotásának, a HUMANKIND-nak a második előzetesét. A 2020-ban PC-re érkező programban különböző kultúrákat kombinálva utazhatsz át a korszakokon, hogy megalkoss egy olyan civilizációt, ami legalább olyan egyedi, mint te magad. A célod, hogy annyi hírnevet – vagy rossz hírnevet – szerezz, amennyit csak tudsz. Az út többet számít, mint a célba érés és egyetlen nagy tett sem marad észrevétlen.

Mióta az augusztusi Gamescom alkalmával felfedték nekünk a játékot, sokan fordultak a fejlesztőkhöz azzal, hogy „Kivel fogunk játszani? A történelem egyik királyával vagy királynőjével?”

HUMANKIND játékosok a saját, általuk megalkotott avatárral fognak játszani, aminek kinézetét kedvükre alakíthatják, és aminek vezetésével a legnagyobb hatást gyakorolhatják a játék világára. Az avatárod – ami se nem kék, se nem 9 láb magas – külseje folyamatosan változni fog a játék előrehaladtával játékstílusodtól, elért eredményeidtől, valamint kultúrád és civilizációd fejlesztésétől függően. Emeld vezetőd szintjét a meta-fejlődési rendszerrel, hogy egyedi kinézeteket és sok mást oldj fel, amit megvillogtathatsz idegenek, haverjaid vagy barátaid/ellenségeid előtt a legfeljebb 8 fős többjátékos meccseken.

 

Előzmények