Roppant népszerű a Forza széria

A Forza sorozatot bizonyára nem kell bemutatni senkinek, hiszen az egyik leghíresebb autós versenyjáték szériáról beszélhetünk, amely nagyon sokáig Xbox exkluzív volt, azonban a Forza Horizon 3 érkezésével végre PC-n is elérhető lett a sorozat normál kiadása. (Forza 6 Apex nem teljes értékű játék)

A Microsoft a minap egy friss bejelentést tett, ami szerint a Forza Horizon 3 eladásai elérték a 2,5 milliós darabszámot, ezzel pedig tavaly decemberig a teljes Forza franchise átlépte az 1 milliárd dolláros határt, és ebbe kizárólag a kiskereskedelmi példányok számítanak bele. A széria tehát dübörög megállíthatatlanul, reméljük a Motorsport 7. részéről is hallunk hamarosan.

Előzmények

  • Forza Horizon 3 Blizzard Mountain bemutató

    A nyári hőségből a fagyos hegyvidékre visz bennünket a Forza Horizon 3 első nagyobb kiegészítője. Irány a hó és a jég világa.

  • Forza Horizon 3 teszt (Xbox One)

    Villámgyors autók veszik birtokba Ausztrália legszebb tájait. Sivatagtól nagyvárosig mindent behálóz a legújabb Forza Horizon.

  • Forza Motorsport 6 teszt

    Már a hatodik résznél jár és tizedik születésnapját ünnepli a Microsoft legnagyobb autós sorozata. A legújabb epizód ezen a héten kerül a boltok polcaira, és minden autórajongó számára kötelező darabnak ígérkezik.

  • Forza Horizon 2 teszt

    Két évvel Colorado után Dél-Európában folytatódik a Horizon fesztivál. Számunkra pedig kiderül, másodjára is olyan élvezetes-e közutakon Forzázni, mint annak idején volt.