Rocket League - Leáll a MAC és Linux támogatás

A fejlesztők szerint nem túl sok felhasználót érint a változás, de aki akarja az offline továbbra is játszhat a programmal.

2015-ös premierje óta népes rajongótábort szerzett maga köré a Psyonix által fejlesztett Rocket League, amelynek alapötlete is kellően őrült volt, a végeredmény azonban mindenki várakozását felülmúlta. A játék az elmúlt években számos frissítésen és fejlesztésen esett át, azonban a készítők nemrég bejelentették, hogy sajnálatos módon a MAC és Linux támogatás hamarosan véget ér, így ezen a két platformon nem lesz többé lehetőségünk online versenyekre. Az offline módok természetesen tovább használhatóak, de ez a játék stílusából adódóan sajnos nem túl nagy vígasz.

A fejlesztők elárultak azt is, hogy akik szeretnék, azok visszaigényelhetik a játék teljes vétálárát (Akkor is, ha több mint két órát játszottak vele), aki így dönt, annak a hivatalos oldalon leírtakat kell követnie. Trükközni nem lehet, elméletileg csak azok kapnak visszatérítést, akik valóban MAC-en, vagy Linux-on játszottak.