Rocket League - Az új pályával a víz alá megyünk

A Psyonix által fejlesztett Rocket League kezdetben furcsa alkotásnak tűnt, azonban mára az egyik legnépszerűbb játék lett mind PC-n mind konzolokon. A program folyamatosan kapja a frissítéseket és a fejlesztéseket (pl.: támogatott a cross-play is), hamarosan például egy ingyenes pályát kapnak majd a játékosok. Ennek érdekessége, hogy nem a szokásos stílusú arénát kapjuk meg, hanem a víz alá megyünk kedvenc járműveinkkel, igaz maga a küzdőtér az nem kerül víz alá szerencsére.

Az ingyenes DLC várhatóan valamikor októberben érkezik meg egy frissítés formájában, emellett a Triton és a Proteus nevű premium járművek is megvásárolhatóak lesznek 2 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

  • Rocket League bemutató (Xbox One)

    A Microsoft konzoljára az eredeti megjelenés után hónapokkal vált elérhetővé a közelmúlt egyik legmókásabb indie játéka, de most már számukra is elérhető az autósfoci.

  • Rocket League teszt

    Elsőre értelmetlennek tűnhet az a fajta autós foci, amit a Psyonix legújabb játékában tapasztalhatunk, ennek ellenére nagyon sok órát képesek voltunk ellenni vele és kifejezetten élveztük az időtöltést.