Retina Display-re optimalizált iPad alkalmazások

Amíg mi ünnepeltünk a múlthét végén, a világ néhány országában megjelent az új iPad, aminek egyik legnagyobb újdonsága a kijelzője. Az új tábla a korábbi kijelző helyett, most egy 2048×1536 felbontású panelt kapott, ami kiérdemelte a Retina Display elnevezést.

Az új gép természetesen csak akkor tudja megmutatni valódi képességeit, ha megfelelően optimalizált, a képernyő felbontásának  megfelelő alkalmazásokat lehet rá letölteni. Az Apple egy helyre gyűjtötte, hogy jelenleg melyik játékok és programok használják ki a Retina Display lehetőségeit. Ezeket az iTunes-on belül itt találjátok.

A játékok között olyanok is megtalálhatóak, mint az Infinity Blade 2, a Mass Effect Infiltrator, a Modern Combat 3 vagy éppen a Real Racing 2 HD.

További jó hír, hogy a korábbi iPad modellekkel rendelkezők is kapnak némi finomságot. Ők többek között a Gameloft leárazott játékai között válogathatnak az új iPad megjelenésének tiszteletére. Így akár a Splinter Cell Conviction, a Spider-Man, a Modern Combat 3, BackStab és még sok egyéb játék mindössze 0,79 euróba kerül.

Azóta történt

Előzmények