Resonance of Fate videók

A SEGA és a tri-Ace új játékában, a Resonance of Fate-ben (Japánban End of Eternity néven fog majd megjelenni) szakítanak az eddigi JRPG-k hagyományaival, a játékosok egy energikus, gépiesített világba csöppennek, amivel eddig még nem találkoztak.

A Star Ocean és egyéb címek készítőiből összeverbuválódott tri-Ace új játéka egy olyan futurisztikus, steampunk jellegű, háborúk által tönkretett világ metropoliszában játszódik, ahol még a levegőt is csak gépek által megtisztítva lehet belélegezni. A Resonance of Fate szakít az eddigi JRPG-kben megszokott fantasy világokkal, kardok és varázslatok helyett pisztolyokkal  és nehézfegyverekkel harcolunk, és a körökre osztott harcrendszert is egy sokkal akció-orientáltabbal helyettesítettek, így a játékmenet jóval pörgősebb, izgalmasabb. Az alábbi videókból mindezt a gyakorlatban is megtekinthetitek:

A játék End of Eternity címmel Japánban 2010. január 28-án jelenik meg PS3-ra és XBOX360-ra, míg Európában és Amerikában egyszerre fog megjelenni, Resonance of Fate címmel, szintén valamikor 2010 folyamán. Általában a legtöbbször egy év is eltelik a játékok angol nyelvű változatának a megjelenéséig, de Jun Yoshino, a SEGA Europe lokalizációs részlegének a vezetője szerint így rengeteg érdeklődőt veszítenének el, ezért igyekeznek mihamarabb kiadni az angol változatot a japán verzió megjelenése után.

Azóta történt