Resident Evil: Vendetta - Előzetest kapott az új CGI film

Sokak bánatára (vagy inkább örömére) 2017-ben befejeződik állítólag a Resident Evil mozis széria, érkezik ugyanis a Resident Evil: The Final Chapter, amelyben utoljára harcolhat majd Milla Jovovich a zombik ellen. Emellett azonban érkezni fog egy CGI alkotás is Resident Evil: Vendetta címmel, ehhez kaptuk meg az első trailert.

Az új animációs film valamikor tavasszal lesz látható, Japánban több moziban is megtekinthető lesz, nyugatra valószínűleg csak DVD és Blu-ray változatban jut el, bár a Kingsglaive: Final Fantasy XV is látható volt néhány amerikai moziban, szóval lehetséges, hogy a tengerentúlon ezt is vetítik majd a mozik.

Azóta történt

Előzmények

  • Resident Evil 4 Remaster teszt

    A Capcom Resident Evil-felújítási hulláma kezd lecsendesülni, a nyár végére megérkezett a 2005-ös Resident Evil 4 konzolokra szánt verziója.

  • Resident Evil 5 Remaster teszt

    Bambusznád, majomkenyerfa, kókuszdió, szavannák, fekete nők, Afrika. A Resident Evil 5 része erre a kontinensre kalauzol minket a Capcom közreműködésével.

  • Resident Evil: Revelation 2 (PS Vita)

    A zombik sosem látott népszerűségnek örvendenek napjainkban, nem véletlen, hogy a Sony elhanyagolt kézikonzoljára Vitara is ellátogatott a Resident Evil: Revelations 2.

  • Resident Evil HD Remaster teszt

    1996-ban megváltoztatta a játékvilágot, 2002-ben diadalmasan tért vissza, ma pedig egy új generációnak próbál újat mutatni az eredeti Resident Evil.