Resident Evil: Operation Racoon City

Korábban már pletykálták, hogy a Socom fejlesztői egy csapat alapú Resident Evil játékon dolgoznak, ami Racoon City-be repít majd vissza bennünket. A pletyka igaznak bizonyult, a leplet az OXM magazin rántotta le a játékról.

A fejlesztést tehát a Slant Six Games végzi. Helyszínül Racoon City fog szolgálni, időben pedig 1998-ban fogunk járni, vagyis az első részek idején. Ezúttal viszont az Umbrella Security Services tagjaként kell majd egy négyfős csapatban tevékenykednünk. Feladatunk a nyomok és a túlélők "eltakarítása". A négyfős csapat tagjai: Vector, Beltway, Bertha és Spectre. A magazin szerint attól függően, hogy melyiküket választjuk az alapján változik a játékmenet. HA pedig már játékmenetről van szó érdemes megemlíteni, hogy természetesen lehetőség lesz a Resident Evil játékok történetének a megváltoztatására, hiszen a feladatok között akár olyan is szerepelhet, ami szerint likvidálnunk kell a korábbi részek főhőseit.

A játékban három frakció áll majd szemben egymással, a US Spec Ops, az Umbrella Security Services és az elszabadult Bow-k.

Megjelenni ősszel fog PS3-ra és Xbox360-ra. Úgy tűnik a Capcom valóban betartja az ígéretét, hogy több Resident Evil játékkal lát el bennünket. Ugyanis e mellett érkezik a nemrégiben megerősített csomag is, ami a Resident Evil 4 és a Resident Evil Code Veronica játékok felújított változatait tartalmazza majd, és akkor ne felejtkezzünk el a 3DS-re érkező részekről sem.

Azóta történt

Előzmények