Resident Evil 6: PC-re ingyenes lesz a Siege Mode is

Jó hírünk van a PC-s Resident Evil rajongók számára, ugyanis a Capcom bejelentette, hogy a korábban ismertetetteken kívül a Siege Mode című multis kiegészítő is ingyenes lesz számukra. Így tehát az összes eddig ismertetett mód (Survivors, Predator, Onslaught és Siege) márciusban, a játék megjelenésekor ingyenesen elérhető lesz a PC-s játékosok számára. A Siege Mode-ból egy bemutató videó is érkezett, íme:

A PC-s játékosok ezen felül februárban kipróbálhatják majd, hogyan fog futni a Resident Evil 6 gépeiken, ugyanis a Capcom egy benchmark programot (teljesítmény tesztelő) fog kiadni a jövő hónapban. A konzolosok számára pedig a következőképpen fognak alakulni a Resident Evil 6 kiegészítői:

A PlayStation 3 tulajdonosok februárban kapják meg a Survivors, Predator és Onslaught módokat, egyenként 4 USD/EUR áron. A Siege Mode pedig márciusban válik elérhetővé számukra, valamint az XBOX360 tulajdonosok számára is, szintén 4 USD/EUR (320 MS Pont) áron.

A Resident Evil 6 PC kiadása március 22-én válik elérhetővé, Észak-Amerikában csak digitális, míg Európában dobozos formában is.

Azóta történt

Előzmények