Rendes kampánnyal és animációs tv sorozattal jön a Titanfall 2

Respawn Entertainment által fejlesztett Titanfall 2014-ben jelent meg, és bár nem volt annyira rossz játék, manapság már nem játszanak vele túl sokan. Ennek egyik oka lehetett, hogy egyrészt nincs benne normális kampány, másrészt csak Xbox One-ra, Xbox 360-ra és PC-re jelent meg. A széria jövőjéről hivatalosan nem sokat tudni, az biztos, hogy készül egy ingyenes kiadás az ázsiai régióba, valamint mobilokra is készül az új rész, de a legtöbben a tényleges folytatásra várnak, amelynek létéről tudunk, bár hivatalosan továbbra sem jelentették még be.

Hogy mikor kapunk részletes információkat, esetleg trailert a készülő játékból, azt egyelőre nem tudni, de ha tippelnünk kellene, mi az EA Play rendezvényt mondanánk a legesélyesebbnek. Addig is, azért egy-két apróságot megtudhattunk Jesse Stern vezető írónak köszönhetően, aki a Forbes-nak adott egy rövid interjút.

Elmondása szerint a fejlesztés már 2014. vége óta tart, a megjelenés pedig valamikor a 2017-es pénzügyi évben várható (Ez a 2016. április 1. és 2017. március 31. közötti időszakot jelenti) Az új rész legnagyobb újítása az lesz, hogy kapni fog rendes egyjátékos módot, valamint a multiplayer részt is továbbfejlesztik, hogy az még jobb legyen majd. Az író szerint (bár nem tudott pontos információt mondani róla, vagy nem akart) PC-re és Xbox One-ra érkezik a játék, de lehetséges, hogy jön PlayStation 4 kiadás is. (Ez utóbbi érdekessége, hogy korábban már egy másik fejlesztő jelezte, hogy PS4-re is készül a játék).

A sztori egyfajta űrbéli polgárháború lesz majd, bár erről részleteket nem árult el Stern, azt viszont elmondta, hogy tervben van egy animációs TV sorozat is a Lionsgate-től, amely a fősztori egyik mellékága lenne.

Azóta történt

Előzmények