Reggeli a Gamepoddal, június 2. + szavazás

Ma Anita és Kármen nevű kedves olvasóink ünneplik névnapjukat. Boldog névnapot nekik! Napközben újra többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra, melyek közül néhányat jégeső, felhőszakadás kísérhet. A Dunántúlon és északkeleten élénk lökések kíséretében erős légmozgás lehet, zivatarok környezetében máshol is előfordulhatnak erős vagy viharos széllökések. Folytatódik a meleg idő, 25 és 30°C közötti maximumokra van kilátás.

Árfolyamok:

  • USD: 185,06 Ft ↓
  • EUR: 266,56 Ft ↓
  • CHF: 217,97 Ft ↑
  • GBP: 303,46 Ft ↓

Ma jelenik meg: a mai napon semmi érdemleges nem jelenik meg.

Reggeli érdekesség:

Az NFS World felhasználói bázisa már 5 milliónál tart. Az EA büszkén tárta elénk, hogy a Need for Speed MMO játékuk már ötmillió felhasználóval rendelkezik, aminek örömére egy ingyenes autóval kedveskednek mindenkinek, ami egy Audi A1 Clubsport.

Megerősítést nyert, hogy 2012-ben jön a Darksiders 2. A napokban pletykált játék mostanra hivatalossá vált, és valóban 2012-ben érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra. A játék világa állítólag drámai mértékben növekszik az első részhez képest, és irányítható karakternek egy új lovast kapunk. A Game Informer címlapra tűzte, így az E3 mellett tőlük is sok információra számíthatunk hamarosan.

Reggeli Trailer:

Reggeli bölcselet:

"Szakértő az a személy, aki már minden hibát elkövetett, amit egy nagyon szűk szakterületen el lehet követni." Niels Bohr

Elika (Prince of Persia)

Szavazás:

 

Azóta történt