Reggeli a Gamepoddal, július 14.

Ma Örs és Stella nevű kedves olvasóink ünneplik névnapjukat. Boldog névnapot nekik! Folytatódik a napos, száraz időjárás és igen melegre számíthatunk, délután délkeleten 37-38 fok is lehet. Délután aztán északnyugat felől - egy közelgő hidegfront hatására - záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Este már többfelé lehetnek zivatarok, néhol heves zivatar sem kizárt.

A Reggeli a Gamepoddal rovatunk július 18. és 22. között szünetel, valamint hírekkel is ritkábban jelentkezünk ezen időszak alatt!

Árfolyamok:

  • USD: 191,34 Ft ↓
  • EUR: 269,02 Ft ↓
  • CHF: 230,14 Ft ↓
  • GBP: 305,05 Ft ↓

Reggeli érdekesség:

A Dawn of War 3-ban testreszabható karakterek és bázisépítés is lesz. Bár hivatalos bejelentés még nem történt, a THQ marketingese beszélt a valószínűleg jövőre érkező játékról. Elmondása szerint a játékosok nagyon szerették a karakterek testreszabhatóságát, amit az új részben is megőriznek, sőt talán egy picit tovább is visznek. Ezen felül pedig valamilyen formában lesz bázisépítés is, bár ezt konkrétan nem mondta ki, de állítólag mega méretű seregeket állíthatunk elő. Hivatalos bejelentés és részletek minden bizonnyal a Gamescomon.

Reggeli Trailer:

Warlords:

Call of Juarez: The Cartel:

Reggeli bölcselet:

"Az összevisszaságban találd meg az egyszerűséget, a hangzavarban a harmóniát. A nehézségek közt mindig ott van a lehetőség." Albert Einstein

Takara (Red Alert 3)