Red Dead Redemption 2 - Epic Store-ba érkezik a PC-s verzió?

Frissítve:

Úgy tűnik, hogy ez esetben szinte biztosan valótlant állított a posztoló, aki legutóbbi bejegyzésében már azt is megpróbálta elhitetni, hogy a Super Mario Odyssey is megjelenik PC-re. Ez utóbbi kizárt, mert a Nintendo nem hozza ki PC-re saját játékait.

Eredeti hír:

Tavaly októberben jelent meg a Red Dead Redemption 2 konzolokra és roppant népszerű lett rövid idő alatt, ennek köszönhetően már több mint 23 millió példányt adtak el belőle. Ez azonban csak a kezdet, hiszen nagyon sokan várják, hogy a Rockstar bejelentse a PC-s kiadást, amely lehet, hogy közelebb van mint hinnénk. A 4chan-ra került ki egy rövid bejegyzés, amelyben azt olvashatjuk, hogy a PC-s verzió április 22-én mutatkozik be, a megjelenés pedig július 9-én várható. Ami érdekesebb, hogy a posztoló szerint a játék Epic Games Store-ba érkezik, de nem ideiglenes exkluzivitást kap, hanem csak ott lesz megvásárolható, Steamen nem.

Persze mindez csak nagyon merész pletyka, azonban a dolog pikantériája, hogy elvileg ugyanaz a felhasználó írta le a fentieket, aki hónapokkal ezelőtt kiszivárogtatott mindent a nemrég bejelentett Borderlands 3-ról. Ti mit gondoltok róla, ha valóban jön PC-re a játék, tényleg kihagyja a Steamet?

Azóta történt

Előzmények