Reckoning: Komplett küldetésláncból maradnak ki a használt játékok vásárlói

A Big Huge Games és 38 Studios által készített Kingdoms of Amalur: Reckoning című akció-RPG játékot az Electronic Arts fogja kiadni. Ezért egyáltalán nem meglepő, hogy például a Mass Effect-hez és egyéb általuk forgalmazott programhoz hasonlóan ebbe is beépítik a használt játékok visszaszorítása érdekében bevezetett Online Pass rendszert.

Az Electronic Arts közleménye értelmében a Kingdoms of Amalur: Reckoning című játékhoz egy ingyenes küldetéslánc lesz elérhető megjelenéskor, aminek a címe "House of Valor". Akik újonnan vásárolták a programot és aktiválják a hozzá kapott egyszer használatos Online Pass kódot, azok ingyen tölthetik le az összesen hét extra feladatból álló küldetésláncot (DLC-t).

Akik viszont használtan, másodkézből veszik meg a játékot, aminek a kódját már az előző tulajdonosa aktiválta, azok természetesen az ingyenes DLC-hez addig nem férhetnek hozzá, amíg nem vásárolnak egy új Online Pass kódot. Ezért a kódért 5 és 15 USD közötti árat kell fizetnie annak, aki használt játéka mellé le akarja tölteni a DLC-t és hozzá akar férni a később megjelenő bővítésekhez is.

Kód nélkül szintén nem férhetünk majd hozzá a Mass Effect 3 demójában megszerezhető N7 témájú páncélhoz és a holografikus tőrökhöz sem. A Reckoning demóban feloldott tárgyakat viszont használt teljes játék esetén is megkapjuk. Az EA bejelentésének értelmében a digitális úton (Steam, Origin, stb.) vásárolt programhoz szintén letölthető lesz az ingyenes DLC.

A Kingdoms of Amalur: Reckoning című akció-RPG játék két hét múlva, február 10-én jelenik meg Magyarországon PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények