Reckoning 2: A növekvő érdeklődés ellenére elutasította az EA

Szomorú hírt kell közölnünk mindenkivel, akinek tetszett a Kingdoms of Amalur: Reckoning című akció-RPG játék, melyet a Big Huge Games fejlesztett és az Electronic Arts adott ki idén februárban. Habár a játék nem lett veszteséges, de nem is hozott akkora sikert, melyet remélt tőle a kiadó.
Időközben anyagi helyzetük is annyira leromlott, hogy májusban bezárták a céget. A Big Huge Games csődjét követően arra is fény derült, hogy a csapat tagjai már dolgoztak a Reckoning  2 című játékon is, mielőtt szélnek eresztették őket.

Időközben az is kiderült, hogy habár nemrég még Frank Gibeau azt nyilatkozta a Game Informer magazinnak hogy, szívesen látnák a játék folytatását, mégis, az egyre növekvő érdeklődés ellenére az Electronic Arts elutasította a Reckoning 2 további fejlesztését.

Így tehát a játék egyelőre folytatás nélkül marad, a Reckoning 2-ről várhatóan egy darabig nem fogunk hallani, hacsak meg nem gondolják magukat az EA vezetői, hiszen a fejlesztők is szívesen megcsinálnák a játékot, ha engedélyt kapnának rá.

Azóta történt

  • EA Gamescom lista

    Az EA közzétette, hogy mely játékai lesznek játszhatóak az idei Gamescomon.

  • Eladó az EA?

    A New York Post információi szerint eladó az EA, és már érdeklődők is vannak.

Előzmények