Hirdetés

Realpolitiks II - Már elérhető a játék korai változata (PC)

Folytatódik a Jujubee grand strategy játéka, a megjelenés napja azonban még nem ismert sajnos.

Hirdetés

A 1C Entertainment és a Jujubee bejelentette, hogy a modern korban játszódó, valós idejű grand strategy játékuk, a Realpolitiks II már elérhető korai hozzáférésben PC-re a Steam, a GOG és más digitális áruházak kínálatából, ráadás 10%-os megjelenési kedvezménnyel.

A Realpolitiks II minden tervezett tartalmával együtt lép korai hozzáférésbe, köztük 208 aktuális választható országgal, 2 szcenárió kampánnyal, valamint számos új funkcióval és mechanikával, amik tovább gazdagítják a játékmenetet elődjéhez képest, mint a vadonatúj harcrendszer vagy a hírszerzési mechanikák.

A korai hozzáférésű változat tartalmazza továbbá az elsőként a Realpolitiks II-ben bemutatkozó, várva várt mod eszközt is, így tetszésed szerint készítheted el saját tartalmaidat, vagy módosíthatod a játékot. Teljes szabadságod lesz új kampányok, szcenáriók, egységek és még nemzetek megtervezésében is, belátásod szerint alakíthatod a projekt fákat vagy változtathatod meg az országok kezdő paramétereit, így például a világ legerősebb nemzetévé teheted a gyönyörű és egzotikus Naurut.

A Realpolitiks II főbb jellemzői:

  • Uralkodj a világ felett – Válassz 216 aktuális nemzet (köztük a Sealand Hercegség és Kiribati) közül, és hódítsd meg ellenfeleid. Alakítsd stratégiád attól függően, hogy szuperhatalom, vagy egy apró független nemzet élére állsz.
  • Új modern hadviselés – A vadonatúj harcrendszerrel teljesen átveheted az irányítást egységeit felett a csatatéren, miközben figyelembe veszel olyan stratégiai előnyöket, mint az időjárás, a domborzat, a felszerelés és sok más.
  • Kiterjesztett menedzsment rendszer – Hozz létre egy kommunista utópiát, egy teljesen szabadpiaci nemzetet, vagy felügyeld zsarnokként polgáraid minden lépését. A több mint 1000 projekttel és technológiával te választhatod meg a siker felé vezető utad.
  • Továbbfejlesztett diplomácia – Bonyolódj tárgyalásokba új kereskedelmi útvonalak vagy katonai hozzáférések kialakításához a szomszédos régiókkal. A teljesen átdolgozott MI-nak, valamint az új Favor and Investment rendszernek köszönhetően befolyásolhatsz más országokat, amivel a diplomácia ismét kulcsfontosságú eszközzé válik, különösen, mivel egyes vezetők kemény tárgyalófélnek fognak bizonyulni.
  • Továbbfejlesztett kémkedés – Hajts végre titkos akciókat kémeiddel, lopj el úttörő technológiákat, hogy tovább növeld katonai erődet, és fejlessz ki új tömegpusztítási módokat. Uralkodj ellenfeleid felett az árnyak közül.
  • Új és kiszámíthatatlan események – A legapróbb problémáktól a világfenyegető meteoresőkig több, mint 1000 új esemény vár ebben a folyamatosan változó világban, amivel minden újrajátszás teljesen más élmény lesz.
  • Növekedő infrastruktúra – Az épületek a kampány fontos részét képezik, melyekkel még több egységet toborozhatsz, gyorsabban képezheted ki kémeidet, védekezhetsz a rakétatámadások ellen, vagy növelheted sereged utánpótlási vonalát.
  • Mod támogatás – Alkosd meg saját kampányod, forgatókönyved, egységeid és nemzeteid a játékbeli eszközök széles kínálatával.