StarCraft II Edition Razer kiegészítők

 

 

A világ egyik legnagyobb high-end precíziós játék periféria gyártója, a Razer a tegnapi napon jelentette be, hogy elérkezett az idő, amikor is a Blizzard Entertainment-el együttműködve új kiegészítő családott jelentet meg, mely StarCraft® II: Wings of Liberty™ játék felhasználóinak szán elsősorban. A Razer™ Spectre StarCraft II Gaming egér, a Razer™ Marauder StarCraft II Gaming billentyűzet és a Razer™ Banshee StarCraft II Gaming Headset segítségével új utakat nyithatsz a csatatéren, hiszen mind a három eszköz a StarCraft II játékélményre lett fejlesztve.

"Már a feljlesztés előtt is arra gondolunk, hogyan lehetne tökéletesebbre szabni egy Starcraft II játékos fegyvereit" - mondta Robert "Razerguy" Krakoff, a Razer USA elnöke. A SpectreMarauder, és a Banshee is arra termett, hogy letisztult dizájnával bármikor hordozható legyen a következő versenybe, és mindenesetben megállja a helyét a StarCraft univerzumban.

Razer Spectre™ StarCraft II Gaming egér

Az 5 gombos Spectre különleges APM (Actions-Per-Minutetöbbszínes LED-es világítási rendszerrel rendelkezik, mely valósidejű visszajelzéssel rendelkezik. ARazer Precision™ 3.5G lézer érzékelő 5600dpi felbontásra képes, és 1000Hz Ultrapolling/1 ms válaszidővel bír.

 

 

 

 

Razer Marauder StarCraft II Gaming billentyűzet

A kompakt kialakítású, versenyre kész billentyűzete többszínű háttérvilágítással rendelkezik, és szintén támogtja az APM rendszert. A gyors gombok segítségévelbonyolultabb makró parancsok is programozhatók a Marauder-re, amit aminek a kinézetét a StarCraft univerzum ihlette meg.

 

 

Razer Banshee™ StarCraft II Gaming Headset

Banshee™ készítésekor a StarCraft II játékban elérhető maximális hangteljesítmény, a kényelem és a hangszigeletés volt az alapkövetelmény. A mellékelt segédprogram segítségével személyreszabva állítható be az equalizer, a hangmagasság és a hangerő. A könnyebb szállítás érdekében a mikrofon kar levehető. A valós idejű LED-es APM visszajelzési rendszer természetesen ebben is megtalálható.

 

 

Az új, StarCraft® II: Wings of Liberty™-hez fejlesztett Razer termékcsalád várhatóan 2010. novemberben érkezik a Európába.

Azóta történt

Előzmények

  • Starcraft 2

    Tizenkét keserves év várakozása után végre megjelent az új Starcraft. De vajon új Trónörökös is egyben?