Rayman Legends - a késés oka a negatív előrejelzés

Mint tudjuk a Rayman Legends eredetileg Wii U exkluzívként indult, és 2012. novemberében kellett volna megjelennie, ezt a dátumot viszont folyamatosan csúsztatták, míg végül bejelentették, hogy más gépekre is megjelenik.

Akkoriban még olyan közleményeket olvashattunk, hogy mindent szeretnének kihozni a játékból ezért több időre van szükség. Most viszont a Ubisoft minden kertelés nélkül elmondta, hogy a háttérben a Wii U visszafogott szereplése áll, ami a játéknak is rossz értékesítési előrejelzést generált.

Yves Guillemot elmondta, hogy szerinte a játék fantasztikus lesz, és egyszerűen nem akarták a fejlesztőket olyan helyzetbe hozni, hogy egy ilyen remek játék kis számban kerüljön értékesítésre, ezért úgy döntöttek, hogy több platformra adják ki, és így a Wii U kiadást is tovább csiszolják.

Yves úgy véli, hogy jó döntést hoztak, hiszen így a játék is bővült, és sokkal több lehetőséget tartalmaz.

A Wii U tulajok valószínűleg azért nem túlságosan örülnek ennek a nagy csúszásnak, hiszen a játék majd csak augusztus végén jelenik meg, de ha legalább olyan jó lesz, mint az Origins, akkor érdemes rá várni.

Azóta történt

Előzmények