Rainbow Six: Siege - Részletek az új operátorokról

A 2015 végén megjelent Rainbow Six: Siege kezdetben nem volt túl népszerű, azonban a későbbiekben kinőtte magát, és egy valóban élvezetes multiplayer játékká vált. Az első év népszerűsége után nem volt meglepő, hogy tavaly decemberben a készítők bejelentették, jön a 2. season pass, ezzel együtt pedig ismét új operátorokat és pályákat kapunk. A Year 2 pass vásárlói alig két nap múlva már kipróbálhatják az új operátorokat, amelyekről megtudtunk néhány új információt.

A védekező oldalon Mira lesz a karakterünk, az ő speciális képessége nem más, mint hogy a megerősített falakra egy ablakot tehet, amelyen ki lehet látni, viszont kintről nem látnak be a játékosok. Nyilván ezt is el tudja pusztítani Termite és Hibana, de érdemes vigyázni rá, mert sokat segíthet a védekezőknek. A szokásos shotgun mellett  a hölgy egy új fegyvert is kap egy KRISS Vector személyében, amely egy villámgyors SMG.

A támadó oldalon Jackal lesz az új karakter, az ő különleges képessége az lesz, hogy látja a támadók lábnyomait, viszont ilyenkor csak másodlagos fegyvert használhat. Ez persze nem gond, lévén shotgunt is tud használni pisztoly helyett.

Az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy a Rainbow Six: Siege 2. éve is izgalmasan indul, és akkor még nem beszéltünk olyan részletekről, hogy kapunk egy új Elite szettet Rook számára, vagy hogy változik a matchmaking rendszer, jönnek a loot packok, kicsit változik a menürendszer is.