Rage: The Scorchers DLC megjelenés és ár

Hamarosan megjelenik a Rage című poszt-apokaliptikus FPS játék első DLC csomagja, melyben egy új banditaklán, a Scorchers ellen indulhatunk harcba, hogy megvédjük a Hager Settlement lakóit ezektől a fanatikusoktól.

Új szövetségesekre, valamint egy új fegyverre (Nailgun) is szert tehetünk közben, valamint a Mutant Bash TV újabb szezonjába is benevezhetünk. A The Scorchers című DLC megjelenése jövő hét kedden, december 18-án lesz, egyedül az európai PlayStation 3 játékosoknak kell egy nappal tovább várniuk rá. A csomag ára 400 MS Pont (5 USD) lesz.

A The Scorchers DLC a fenti újításokon felül egyéb módosításokat is tartalmaz majd. Egy új, eddigieknél nagyobb kihívást jelentő nehézségi szint kerül bevezetésre (Ultra-Nighmare), valamint belekerül az "Extended Play" nevű opció is a játékba. Ez utóbbi segítségével a fő történetszál végén visszatérhetünk befejezni a korábban elvállalt küldetéseinket is. Aki szeret gyűjtögetni és achievement-ekre vadászni, az biztosan értékelni fogja.

Azóta történt

Előzmények

  • Rage: Érkezik a The Scorchers DLC

    Habár hivatalosan még nem jelentették be, de a korhatár besorolást végző PEGI lebuktatta az érkező tartalmi bővítést.

  • Rage - Élménybeszámoló

    Mint ahogyan a címből is láthatjátok, ez nem szokványos játékteszt, hanem kizárólag az én személyes tapasztalataimra alapozott ismertető.