Rage: Érkezik a The Scorchers DLC

Akik az id Software Rage című poszt-apokaliptikus FPS játékának megjelenése előtt figyelemmel kísérték a róla érkező híreket, azok emlékezhetnek rá, hogy volt egy bizonyos rész, melyet kivágtak a végleges programból. Ez pedig a The Scorchers nevű bandita klán, akikkel most úgy tűnik, hogy egy kiegészítő vagy DLC formájában mégis találkozhatunk.

Habár a Bethesda eddig semmiféle bejelentést nem tett a kiegészítővel kapcsolatban, a korhatár besorolást végző PEGI rendszerében felbukkant a DLC PC, PS3 és XBOX360 platformokra kiadni tervezett változata. Itt van egy kép róluk:

Egyelőre ennyit tudni biztosan, sem a Bethesda, sem pedig az id Software illetékesei nem fűztek kommentárt a dologhoz. Mindenesetre a hivatalos bejelentésig kezeljük a dolgot pletyka szintjén, amint megerősítést nyer a kiegészítő, újra visszatérünk rá.

Azóta történt

Előzmények

  • Rage: Nem lesz hozzá nagy felbontású textúracsomag

    A Bethesda nemrég bejelentette, hogy április folyamán a Skyrim és a Rage játékuk rajongói meglepetésre számíthatnak, de mint kiderült, ez nem a Rage HD textúracsomag lesz.

  • Rage - Élménybeszámoló

    Mint ahogyan a címből is láthatjátok, ez nem szokványos játékteszt, hanem kizárólag az én személyes tapasztalataimra alapozott ismertető.