QuakeCon 2011: Dátum

Természetesen az idei esztendő sem fog eltelni QuakeCon nélkül, ami ismét a dallasi Texas államban, a Hilton Anatole szállodában kerül megrendezésre. Az ingyenesen látogatható rendezvény augusztus 4-től 7-ig fog tartani, ahol a rendezők szerint ismét sor kerül majd a legnagyobb BYOC (Bring Your Own Computer - Hozd Magaddal a Saját Számítógépedet) LAN partira Észak-Amerikában.

A Bethesda megerősítette pár nagyobb játék végleges megjelenési időpontját is, ezek a következőek lesznek (A dátumok az európai megjelenés napjai):

  1. Brink  = 2011. május 20.
  2. Hunted: The Demon's Forge = 2011. június 3.
  3. Rage = 2011. szeptember 16.
  4. The Elder Scrolls V: Skyrim: 2011. november 11.

Tehát már biztosra lehet venni, hogy a fent megnevezett játékok a kijelölt napon megjelennek az üzletek polcain, mégpedig PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra egyaránt.

A QuakeCon 2011 rendezvényen valószínűleg ki lesz állítva a Rage, valamint hatalmas mennyiségű információra lehet számítani a The Elder Scrolls V: Skyrim kapcsán is. Azonban a szintén nagyon várt DOOM 4 nem biztos, hogy ott lesz a kiállított programok között, hiszen Pete Hines, a Bethesda egyik fejese azt nyilatkozta nemrég egy külföldi oldalnak, hogy amennyiben a készítők úgy érzik, hogy érdemes lesz nyilatkozni a témában, úgy megemlítik azt, ellenkező esetben csend honol majd a DOOM 4 háza táján.

Azóta történt