PS3-on és PS4-en is megjelent a fuso

Magyarországon elsőként a fuso jelent meg konzolokon, mint SVOD (előfizetéses digitális videótár) szolgáltató, mégpedig a Sony PS3 és PS4 készülékein. A fuso egy olyan tartalomgyűjtő szolgáltatás, melyben a felhasználók egyéni igényeiknek megfelelően adott időpontban és személyre szabott gyakorisággal nézhetnek különböző videós tartalmakat (filmeket, sorozatokat, műsorokat stb.), olvashatnak híreket, amint azok a rendszerben elérhetővé válnak.

A szolgáltatás korábban sikeresen debütált a Sony 2012-2013-as okos TV készülékein, BD lejátszóin, valamint a 2009-től gyártott BRAVIA modelleken. A fuso által támogatott eszközök száma az elmúlt időszakban folyamatosan növekedett, mostantól pedig Magyarországon már a Sony PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokon is elérhető, így a hazai előfizetők már ezen a platformon is élvezhetik az igazi mozifilmek, sorozatok és egyéb műsorok széleskörű kínálatát. Ez az első SVOD (havi előfizetéses) szolgáltatás, mely itthon konzolon is hozzáférhető.

A fuso nem prémium szolgáltatása egyébként táblagépeken is elérhető. a prémium és ingyenes szolgáltatás tartalmát itt tudod megtekinteni.