Project Eternity - Egy nap alatt összegyűlt rá az 1,1 millió dollár

Nagy népszerűségre tett szert a játékfejlesztők körében a Kickstarter oldal, ahol a fejlesztés alatt álló programok támogatásához kérnek anyagi segítséget. A szerepjátékairól ismert Obsidian is beállt a sorba. Legújabb fejlesztésükhöz, az eddig csak Project Eternity néven emlegetett, izometrikus nézetet használó, csapat-alapú RPG megvalósításához 1,1 millió dollárra volt szükségük, és ehhez a Kickstarter oldalon keresztül kértek támogatást.

A csapat eddig olyan ismert játékokat tett le az asztalra, mint például a Neverwinter Nights 2, Star Wars: Knights of the Old Republic II, Fallout:New Vegas vagy éppen a Dungeon Siege III. Ezért nem is annyira meglepő, hogy a szerepjáték rajongó közönség mindössze egyetlen nap alatt összedobta rá az 1,1 millió dollárnyi támogatást. Az Obsidian egy videót is kiadott a készülő játékról, íme:

Az egyelőre Project Eternity címet viselő játék kizárólag PC-re készül, de ha elég pénz gyűlik össze, Macintosh és Linux támogatást is kapni fog. A Kickstarter oldalán további információkat is olvashattok a programról, valamint az általa használt motorról és rendszerről.

Azóta történt

Előzmények