Project CARS: Higgy a saját szemednek

Valószínűleg a Gamepod olvasói között kevesen vannak olyanok, akiket az eddig bemutatott képek és videók nem győztek meg arról, miszerint a Slightly Mad Studios által készített Project CARS valóban olyan szépen néz ki mozgásban is, mint az állóképeken. Ennek ellenére még mindig sokan vannak, akik támadják a készítőket, mondván, hogy a képek nem valódiak, a játékban egyáltalán nem olyan szép lesz a látvány, mint az általuk mesterkélt felvételeken.

A kétkedők számára készítette a fent látható videót az 'ExpressionOfNothing' nevű felhasználó, melyen bemutatja, hogy maximális grafikai beállítások mellett a Project CARS mozgásban is ugyanazt a lenyűgöző látványt produkálja, mint azokon a képeken, melyeket nem valódinak hisznek. Aki teheti, 1440p felbontásban nézze, mert úgy az igazi, akkor valóban a saját szemével győződhet meg mindenki, hogy igenis, a játék valóban ilyen szép lesz.

A készítők nemrég bejelentették, hogy mostantól csak új-generációs platformokra érkezik a játék, vagyis PC-re, SteamOS-re, PS4-re, XBOX One-ra és Wii U-ra, megjelenése valamikor idén várható.

Azóta történt

Előzmények