Project CARS - Havonta ingyen autókat kapnak a vásárlók

Úgy tűnik, hogy a készítők is rájöttek idővel, hogy nem jó dolog a rajongók türelmével játszani. A legtöbb embernek nem tetszett ugyanis az, hogy többször elnapolták már a Project CARS megjelenését, így a fejlesztők ajándékokkal szeretnének majd kedveskedni a leendő vásárlóknak. Bejelentették ugyanis, hogy minden hónapban egy új járművet kapnak majd a játékosok, a sort pedig a Lykan Hypersport nyitja, amelyről egy videót is megosztottak a nagyérdeművel.

A legutolsó információk szerint a Project CARS nem fog többet késni, és májusban mindenképp megjelenik PC-re, Xbox One-ra, és PlayStation 4-re. A Nintendo Wii U kiadás körül egyre nagyobb a csend, továbbra sem tudni, mi lesz a sorsa.

Azóta történt

  • Új videón a Project CARS

    A tervek szerint több késést nem szeretnének a fejlesztők, májusban mindenképp megjelenik a sokak által várt autós versenyjáték.

  • Project Cars előzetes

    A Slightly Mad Studios által fejlesztett autóversenyzős játékra sokan kíváncsiak vagyunk, valóságnak megfelelően megrajzolt pályák, lélegzetelállító grafika és számos autómárka teszi majd színesebbé a játékmenetet.

  • Május 8-án jelenik meg a Project CARS

    A pontos premier dátum mellé immáron a hivatalos gépigény is bemutatkozott.

  • Megérkezett a Project CARS premier előzetese

    A hosszú várakozásnak hamarosan vége, a sokak által várt játék végre valóban megjelenik napokon belül.

Előzmények