Project C.A.R.S.: Csak a következő generációra

Tegnap jelentette be a Slightly Mad Studios, hogy a közönség-segítséggel készített, AAA-kategóriás autóverseny-játékuk, a Project C.A.R.S. csak a következő generációs platformokon fog napvilágot látni 2014-ben. Így a programot nem fejlesztik tovább PS3-ra és XBOX360-ra, helyette minden energiájukat a PC, PS4, Wii U és XBOX One kiadásba fektetik.

A készítők elmondták, hogy új szintre szeretnék emelni az autós játékok által felállított mércét, melyhez a következő generációs hardverek végre megfelelő lehetőségeket teremtettek. A Project C.A.R.S. megjelenik a Valve SteamOS platformjára is, tovább bővítve a cég Steam szolgáltatással már eddig is fennálló jó kapcsolatát. A Slightly Mad Studios vezetője, Ian Bell elmondta, hogy a játéknak lesznek specifikus szociális-, valamint többjátékos-funkciói, melyek csak SteamOS alatt megvalósíthatók.

A Project C.A.R.S. című játék megjelenése valamikor 2014-ben várható, a frissített platformlista alapján PC-re, SteamOS-re, PlayStation 4-re, Nintendo Wii U-ra, valamint XBOX One-ra (A videó végén lévő PS3 és XBOX360 kiírás ne tévesszen meg senkit, a bejelentés tegnap történt, a bemutató pedig korábban készült).

Azóta történt

  • Project CARS: Hangulatkeltő videó

    A Slightly Mad Studios kiadott egy új videót, melyben látványos felvételekkel mutatják be számunkra a játék jelenlegi formáját.

  • Project CARS: Higgy a saját szemednek

    Sokan kritizálják a készítőket, mondván, hogy a játékból kiadott képek nem valódiak. A kétkedők most saját szemükkel győződhetnek meg arról, hogy tévednek.

Előzmények