Problémák az Infinity Ward körül

Ki gondolná, hogy egy olyan cégnél, mint az Infinity Ward, akik az aranytojást tojó tyúkot készítették az Activision számára problémák lehetnek, de a jelek szerint igencsak méretesek. A stúdió két vezetője az Activision-höz ment megbeszélésre miközben az irodát biztonságiak zárták le minden különösebb közlemény nélkül. Valószínűleg komoly indok állhat fenn, mivel azóta a két vezető ilyen-olyan bejegyzések tanúsága szerint már nem dolgozik az Infinity Ward-nál. Jason West Facebook-os bejegyzése szerint éppen alkoholba fojtja bánatát és már nem áll az IW alkalmazásában.

Jelenleg annyi tudható, hogy a két vezető szerződésszegést követhetett el és valószínűleg perre is számíthatnak, de az Infinity Ward-ot ez nem fogja anyagilag érinteni, szóval azért lehet számítani a további CoD-okra is.

A pontos okokat még nem ismerjük, mivel valószínűleg még minidig folyik a vizsgálat, de feltételezhető, hogy a Modern Warfare 2 méretes bevételeinek egy része állhat a háttérben, talán hamarosan mindent megtudunk.

Azóta történt

Előzmények