Prince of Persia: The Forgotten Sands - Jön PC-re is!

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy az Ubisoft bejelentette a jövőre debütáló új Prince of Persia játékot, ami The Forgotten Sands címmel fog érkezni a mozifim premierjével egy időben, 2010 májusában. Sajnos azonban a jó hír mellé rossz is vegyült, mert a bejelentés szerint PC-re egyáltalán nem tervezték kiadni az Ubisoft-os srácok a játékot (Mint később kiderült, a kalózkodás miatt). A hír hallatán rengeteg Prince of Persia-rajongó írt felháborodott kommenteket az Ubisoft fórumain, hogy adják ki PC-re is, ahogyan az eddig kijött részeket is kiadták, hacsak nem akarják elveszíteni a játék viszonylag nagy PC-s rajongótáborát.

Azt nem tudni, hogy végül is most a felháborodott PC-s tábor, vagy esetleg a közelgő ünnepek miatt döntött úgy az Ubisoft, hogy PC-re is kiadja a játékot, mindenesetre ma hivatalosan is bejelentették, hogy mégiscsak kijön a Prince of Persia: The Forgotten Sands PC-re is!

Azért (Hogy most se maradjanak a PC-sek rossz hír nélkül), az Ubisoft már most bejelentette, hogy nem garantálják azt, hogy a PC-s verzió az - idézem: "kalózbiztos konzolos verziókkal" egyszerre fog megjelenni. (Az eddigi tapasztalatok alapján ez kb. annyit jelent, hogy legkorábban fél vagy egy évvel a konzolos verziók után jön ki PC-re a játék.)

Azóta történt

Előzmények