Primal Carnage: Új motor, új irányvonal

Még valamikor az év elején számoltunk be nektek a Primal Carnage című játékról, melyet a Lukewarm Media készít, és a Jurassic Park sikerein felbuzdulva ez az alkotás is a dinoszauruszok és az emberek párharcát helyezi majd előtérbe.

Az akkori információk szerint a játékot az Unigine Engine hajtotta volna, azonban időközben a fejlesztők másik motor mellett döntöttek. A Lukewarm Media az Unreal Engine 3.0, egészen pontosan a legújabb UDK (Unreal Development Kit) segítségével készíti a játékot, amiről nemrég mi is beszámoltunk nektek.

Az új motorra való átállást követően most megérkeztek az első képek, és egy gameplay videó is, melyben a játék alfa verziójából származó jeleneteket láthatunk. A felvételek a multiplayer részből származnak, és egy mozgalmas emberek vs. dinoszauruszok összecsapást tekinthetünk meg benne. Lássuk:

A motorváltás mellett további változások is beálltak a játékban, mégpedig az, hogy az eddig kizárólag csak PC-re tervezett Primal Carnage megjelenik majd PS3-ra és XBOX360-ra is. A fejlesztők elmondása szerint pont ezért volt szükség az Unreal Engine 3.0-ra, mert az egy nagyszerű alap a multiplatform fejlesztéshez. Az ígéretesnek tűnő indie játékprogramot csak digitális disztribútorok kínálatában lehet majd megvásárolni és letölteni, 20 dollár körüli áron.

Az új képek, valamint a videó alapján mindenki döntse el maga, hogy érdemes volt-e a srácoknak átállni erre az új irányvonalra, vagy inkább maradhattak volna a csak PC-re tervezett, Unigine Engine-nel megtámogatott játéknál? Az alábbi galériában találtok még pár új, nagy felbontású képet a készülő projektből, melyek már Unreal Engine 3.0-val készültek:

Primal Carnage: UDK képgaléria

Azóta történt

Előzmények