Prey 2: Bizonytalanság a fejlesztés körül

Nagy csend uralkodik a Human Head Studios és Bethesda által jegyzett Prey 2 című FPS játék készítőinek háza táján. Ugyan az év elején igyekeztek megnyugtatni mindenkit, hogy a játék fejlesztése nincs leállítva, a úgy néz ki, a helyzet közel sem ennyire bizalomgerjesztő.

Ezt a Human Head Studios egyik dizájnerének, Nathan Cheever-nek azon Twitter-bejegyzése sugallja, miszerint a Prey 2 fejlesztésének leállítása még nincs hivatalosan bejelentve, mindössze "bizonytalan helyzetbe" került a projekt. Ezen állítását később pontosította, elmondása szerint semmi új hír nincs a játékkal kapcsolatban, a Bethesda minőségi okok miatt függesztette fel a fejlesztést, ebben azóta sem történt változás.

Vagyis összefoglalva: a Prey 2 fejlesztése jelenleg szünetel, a helyzet bizonytalan, de jó hír, hogy még hivatalosan nincs bejelentve a projekt leállítása, azaz bármikor folytathatják annak készítését. Na, ebből mindenki szűrje le a maga következtetését, szerintem nagy esély van rá, hogy jövőre sem fogjuk megkapni a Prey 2-t (Hacsak a kiadó mégis úgy dönt, hogy hadd kapjuk meg úgy, ahogy van, majd később patch-ekkel kijavítják).

Azóta történt

Előzmények