Hirdetés

Premier előzetest kapott a Just Dance 2019 (Switch, Wii, WiiU, PS4, XO, X360)

Az Ubisoft zenés-táncos szériájának legújabb része nem csak jelenlegi konzolokra hanem még Wii-re és Xbox 360-ra is elérhető lett.

Hirdetés

A Ubisoft® örömmel jelenti be, hogy minden idők legsikeresebb zenés videojátéksorozatának új része, a Just Dance 2019 mától kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, Wii-re, Wii U-ra és Xbox 360-ra. A játék megjelenése alkalmából kiadott „The Beat” előzetes bemutatja a sorozat vízióját a táncról, felfedve az emberek tánc iránti szeretetének valódi okát. A díjnyertes Gary Freedman (a 2. legjobban értékelt reklámrendező a Gunn Report szerint) rendezésében és a La Pac gondozásában készült rövidfilm méltó módon ünnepli a táncra való ösztönös igényt, és adja vissza a tánc okozta igazi, nyers és mindent felülmúló örömöt.

A Just Dance 2019 elérhetőbb és testreszabhatóbb, mint valaha. A játék folyamatosan figyeli a játékosok táncolási szokásait, az új intuitív kezelőfelület pedig ezek alapján ajánl számukra érdekes, specifikus tartalmakat. Minden hangulatra és pillanatra vagy egy megfelelő előre összeállított lejátszási lista vagy ajánlás, így a játékosok könnyedén kedvükre alakíthatják Just Dance élményüket. A minden tartalomnak otthont adó, teljesen új főmenü felületén böngészve mindig naprakészek lehetnek a szezonális és különleges lejátszási listákról, de csatlakozhatnak akár az internetes World Dance Floor (kizárólag jelenlegi generációs konzolokon elérhető) módhoz is.

  • Kapcsolódó cégek:

Előzmények