Premier előzetest kapott a Dragon Quest Builders 2 Xbox verziója

A Game Pass tulajok konzolon, PC-n és cloud rendszeren első pillanattól megkapták a teljes kiadást, amellyel addig játszhatnak, amíg él az előfizetésük.

A Square Enix és az Omega Force 2019-ben hozták el nekünk először PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re, majd kicsivel később PC-re a Dragon Quest Builders 2 című sandbox akció-szerepjátékot. Múlt hónapban végül egy szivárogtatás után hivatalosan is bejelentették nekünk az Xbox One verziót, amely a tegnapi naptól végre elérhető lett, ehhez pedig a fejlesztők egy launch trailert is mellékeltek, ezt nézhetitek meg lentebb.

A Dragon Quest Builders 2 a tegnapi naptól, azaz május 4-től játszható Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és xCloud-on. Akik rendelkeznek Game Pass előfizetéssel, azok automatikusan hozzáférést kapnak a játék teljes változatához, amellyel addig szórakozhatnak, amíg él a szolgáltatásuk.

Előzmények

  • Dragon Quest Builders 2 teszt

    Ha nem tetszik a kopár világ, építs egy szebbet – ez volt az alapötlete a Minecraft és a Dragon Quest elemeit keverő Buildersnek, és ezt viszi tovább a folytatás is.