Premier előzetesen a Star Trek Prodigy: Supernova

Az animációs sorozatból készült videojáték már elérhető PC-n és konzolokon.

Az Outright Games és a Paramount Consumer Products, valamint a Nickelodeon bejelentette, hogy a Star Trek Prodigy: Supernova végre elérhető lett. A Paramount+-on futó sorozat, a Star Trek: Prodigy alapján készült akció-kaland játék az első Star Trek videójáték, amelyet az egész család együtt élvezhet PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S és PC platformokon.

Miután a Protostar furcsa jeleket észlel egy haldokló csillagról, Dal R'El és Gwyndala versenyt futnak az idővel, hogy megmentsék a barátaikat, a hajójukat, egy új földönkívüli fajt és egy teljes bolygórendszert mielőtt egy szupernóva elpusztítaná azokat!

Azonban figyeld az eget, mert közeleg egy új, halálos ellenség és a robotseregük, akik mindent megtesznek, hogy elpusztítsák a Protostar-t és megváltoztassák a történelmet! És figyelj Janeway hologramjára is, aki megtanítja Dalnak és Gwynnek a Föderáció módszereit.

Játssz a közönségkedvenc Dal R’El és Gwyndala karaktereivel egyedül, vagy kétjátékos kooperációs módban, hogy felfedezd Orisi, Mirios és Taresse teljesen új, földönkívüli világát és lépj kapcsolatba azok lakóival. Tanulj a felfedezetlen civilizáció kultúrájáról és fedd fel a titkaikat, miközben bejárod a bolygók különböző, barátságtalan környezetét és rejtvényeket, valamint kihívásokat oldasz meg.