Premier előzetesen a Dreamworks Dragons: Legends of The Nine Realms

Az Így neveld a sárkányodat világában játszódó program a minap végre megjelent.

Az Outright Games a Universal Games-szel együtt bejelentette, hogy a DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms megjelent Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia és PC platformokra. A DreamWorks Animation új animációs sorozata, a DreamWorks Dragons: The Nine Realms által inspirált játékban a játékosok a sárkányok egy új generációját irányíthatják egy akcióval teli kalandban, melyben megmenthetik Thunder családját és a sárkányfajt.

1,300 évvel a How to Train Your Dragon eseményei után, a rajongók a bátor Night Light, Thunder, valamint Plowhorn barátai, Feathers és Wu & Wei felett vehetik át az irányítást, ahogy együtt elszabadítják az egyedi, fejleszthető képességeiket és legyőzik az óriási sárkánybossokat, miközben átszelik a birodalom egét, ahol felfedezik, hogy mi zavarta meg a sárkányok birodalmainak békéjét.

 

Az akció kibővül azáltal, hogy a tapasztalt játékosok igazi kihívás elé állíthatják magukat a ‘Challenge Mode’-ban, ahol a szintek magasabb nehézségi fokon újrajátszhatók. Miközben körberepülik a különböző birodalmakat, a játékosokat az elismert zeneszerző, Chris Whiter zenéi fogják végigkísérni.

Azóta történt