Premier előzetesen a DC’s Justice League: Cosmic Chaos

Egyesülj a káosz ellen a legújabb, akcióval teli DC kalandban, benne olyan ikonikus Justice League szuperhősökkel, mint Batman, Superman, vagy Wonder Woman.

Az Outright Games bejelentette, hogy a DC’s Justice League: Cosmic Chaos már elérhető. A nyílt világú kalandjáték, amely bármely korú DC rajongónak tökéletes választás, már elérhető PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S és PC platformokon. A rajongók már olyan legendás DC szuperhősökként játszhatnak, mint Batman, Superman, vagy Wonder Woman, miközben a nagyhatalmú Justice League egyesíti erőit, hogy szembe szálljanak a hatalmas Mr Mxyzptlk-kel, az ötödik dimenzió trükkmesterével, aki kinevezte magát Happy Harbor polgármesterévé és igyekszik káoszt hozni arra.

A játékosok egy vibráns új helyszínt fedezhetnek fel, mindezt egy frissítően ható új köntösben, amelyben az ikonikus Justice League karakterek egy szombat reggeli rajzfilm stílusában jelennek meg. Használd mindegyik szuperhős egyedi képességét, hogy legyőzd a furcsa ellenfeleket, csatákban vegyél részt és mókával teli küldetéseket teljesíts egyedül, vagy a családdal és barátokkal a kétjátékos kooperatív módban.