Pontos megjelenési dátumot kapott a Steam Deck

Akik korábban lefoglalták a gépüket, azok emailt kapnak és három napjuk lesz arra, hogy megerősítsék vásárlási szándékukat.

Az eredeti tervek szerint már tavaly év végén megkapták volna az előrendelők a Steam Deck néven futó Valve hordozható, kézikonzol méretű PC-t, azonban a cég végül elhalasztotta a premiert anyaghiányra hivatkozva. A minap végül megkaptuk a hírt, hogy pontosan mikortól lesz elérhető a hardver, ehhez pedig a készítők egy külön bejegyzést hoztak létre, ennek részletei lentebb olvashatóak.

Helló! Mindjárt itt a nagy nap! Február 25-én kiküldjük az első adag megrendelési e-mailt a foglalással rendelkezőknek. A vásárlóknak a megrendelési e-mail megérkezésétől számítva 3 napjuk (72 órájuk) lesz a vásárlásra, mielőtt a foglalásuk a sorban következő emberhez kerül. Az első darabok 28-án kelnek útra a vásárlókhoz, és az új megrendelési e-mail-adagok kiküldését heti ütemezésben tervezzük.

Ezenkívül rövidesen a sajtónak is küldünk majd egységeket teljes értékelésre. A Steam Deckre vonatkozó sajtóértékelés-tilalom február 25-én szűnik meg, de számítsatok néhány előzetes cikkre és benyomásra már azt megelőzően. Addig is dolgozunk az utolsó ellvarratlan szálakon és a megmaradt egyenetlenségek lecsiszolásán, és alig várjuk, hogy eljuttathassuk nektek az egységeket a jövő hónap végén!

További részletek a kíváncsiak számára
  • Február 25-én nem sokkal 19:00 óra után (CET) kezdjük el kiküldeni a meghívókat.
  • A megrendelési e-mailek ugyanabban a sorrendben lesznek kiküldve, mint ahogy a foglalások történtek.
  • Csak azt a Steam Deck modellt rendelheted meg, amelyiket eredetileg lefoglaltad.
  • A foglalási előleged bele lesz számítva a Steam Deck végső árába, ami tartalmazza a szállítási költségeket is.

Azóta történt

  • A Steam Next Fest legjava – 1. rész

    Elindult a Steam nyári rendezvénye, ahol ezernél is több, megjelenés előtt álló játékot lehet kipróbálni. Bár minden demót nem tudtunk megnézni, itt van 10 eddigi kedvencünk!