Pletykák a Nintendo Switch háza tájékáról

Bizonyára sokan várják már a január 12-én esedékes Nintendo prezentációt, hiszen a fejlesztők szerint számos új információt kapunk majd a különleges asztali-kézi konzol hibridről. A gép rendszerchipjeinek órajeleiről már korábban szivárogtak ki információk, most azonban egy Reddit AMA (egyfajta kérdezz-felelek) során újabb dolgokat tudhatunk meg a Nintendo gépéről, köszönhetően Laura Kate Dale-nek. (korábban már számos valós információt szivárogtatott ki a Switch-ről)

Az új hírek között olyan dolgokat tudhatunk meg, miszerint nem lesz ethernet port a gépeken, az csak a devkiteken található meg. Tegyük hozzá, hogy ez nem lenne újdonság a Nintendótól. Maga a dokkoló állítólag külön is kapható lesz majd valamikor a premier után, de egyelőre nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni, viszont olcsó lesz. A Reddit bejegyzés szerint a fejlesztők még októberben egy erősebb devkitet kaptak, a korábbi hardveres pletykák még az előző gépre vonatkoztak.

Laura azt is megemlíti, hogy a prezentáción egy vadiúj, eddig ismeretlen játék is felbukkan majd, illetve a Beyond Good & Evil folytatása is feltűnik majd több mint valószínű. Ami viszont nem pletyka az az, (bár a Nintendo nem erősítette) hogy úgy tűnik, a Nintendo Switch-ben található akkumulátor nem lesz cserélhető. A fentiek a Szövetségi Kommunikációs Bizottság által kiadott közleményben olvashatóak.

Ezekben a jelentésekben számos egyéb dolgot is megtudhatunk, bár ezek annyira talán nem érdekesek, leginkább a Bluetooth, és Wi-Fi szabványokról van szó többek között.

Azóta történt

Előzmények