PlayStation Experience 2017 - Nem lesz Yakuza bejelentés

A Yakuza sorozat nem csak Japánban, hanem nyugaton is roppant népszerű, így bizonyára sokan várták a jövő héten induló PlayStation Experience 2017-et, ahol újabb bejelentésre számítottak a legtöbben. Évek óta a PSX rendezvényeken jelenti be a SEGA a legutóbbi rész nyugati lokalizációját (2014-ben a Yakuza 5, 2015-ben a Yakuza 0, tavaly pedig a Kiwami és a 6. rész angol kiadását leplezték le), azonban úgy tűnik, hogy az idei év más lesz, ugyanis a hírek szerint semmilyen bejelentésre nem számíthatunk a szériával kapcsolatban a PSX 2017-en.

A Yakuza: Kiwami 2 korábban már látott előzetese

Sajnos ez a hír azt jelenti, hogy idén már nem fogjuk megtudni a Japánban december 7-én megjelenő Yakuza: Kiwami 2 nyugati megjelenésének napját, de a februárban érkező Hokuto Ga Gotoku-ról sem hallunk majd jó ideig. A lokalizációkért felelős producer Sam Mullen elmondta, hogy mindezektől függetlenül izgalmas lesz a 2018-as év a sorozat rajongói számára, bár részleteket egyelőre még nem árult el. Addig is várjuk a Yakuza 6: The Song of Life megjelenését, amely március 20-tól lesz elérhető nálunk.

Előzmények

  • Yakuza 0 teszt (PS4)

    A legújabb Yakuza az a játék, ahol találkozik a japán alvilág, a mesteri történetszövés, a kellemesen elborult humor és a PS3-at idéző technikai megoldások.