PlayOn figura névadó és képkészítő nyereményjáték

Hosszú idő telt el a CDProjekt - PlayON név- és logóváltás óta, biztosan sokaknak feltűnt a PlayON logójában szereplő, fejet formázó grafika (igen, az egy figura feje). Úgy gondoltuk, hogy ez a figura megérdemel egy nevet és egy testet, hogy senki se tévessze össze egy töklámpással.

Ezennel a PlayON Magyarország nyereményjátékot hirdet, amiben a játékosok segítségét kérjük egy olyan hősies, megkapó név kitalálásában és a hozzáillő test megalkotásában, amellyel kabalánk bátran indulhat világhódító útjára.

A feladat egyszerű: alkoss a logónkban található fejhez egy testet szabadon választott technikával (kézi rajz, digitális képkészítés stb.). Segítségként innen letölthető a fej nagyfelbontású képe (nem kötelező használni). Tüntesd fel az általad megalkotott figurának választott nevet a képen, és töltsd fel azt facebook oldalunkra az alábbi linken található facebook alkalmazás segítségével:

Természetesen a jutalom sem marad el. A PlayON zsűrije által legjobbnak talált kép és név kombináció jutalma egy igen értékes és kereskedelmi forgalomban már nem kapható Guild Wars 2 Gyűjtői kiadás.

Kiválasztásra kerül egy közönségdíjas alkotás is, amit a facebookon leadott szavazatok alapján ítélünk oda (szavazni szintén a facebook alkalmazás segítségével lehet), jutalma pedig egy Far Cry 3 relikviákból összeállított ajándékcsomag.

Annak érdekében, hogy mindenkinek meg legyen a nyerési esélye, sorsolás útján is kiválasztásra kerül egy nyertes, amely sorsoláson minden játékos részt vesz, aki legalább egy képet feltöltött az alkalmazás segítségével. A kisorsolt szerencsés játékos nyereménye egy Assassin’s Creed 3 Nyereménycsomag.

A facebook alkamazás címe, ahová a műveket várjuk, és ahol szavazni is lehet.

Részletek:

Minimális képméret: 600*600 px; 72 dpi

Nyertesek és kiválasztási módjuk:

Legjobb kép és név kombináció: A PlayON zsűrije választja ki a nyertest, nyereménye pedig egy Guild Wars 2 Gyűjtői Kiadás

Legtöbb szavazatot gyűjtő kép: a Facebook alkalmazásban a legtöbb szavazatot szerző kép feltöltője, nyereménye pedig egy Far Cry 3 ajándékcsomag

Far Cry 3 ajándékcsomag tartalma: hátizsák, törölköző és insanity póló

Sorsolás útján kiválasztott győztes: ezen sorsolásban minden játékos részt vesz, aki legalább egy képet feltöltött az alkalmazás segítségével. A kisorsolt szerencsés játékos nyereménye egy Assassin’s Creed 3 Nyereménycsomag.

Assassin’s Creed 3 ajándékcsomag tartalma: hátizsák, póló, kapucnis pulóver

Nyereményjáték időtartama:

Az Akció kezdő napja: 2012. október 4.

Az Akció zárónapja: 2012. október 21. (23:59)