Pillars of Eternity: Elhalasztva év végére

A Pillars of Eternity (Korábban: Project Eternity) című szerepjátékot készítő Obsidian Entertainment bejelentette, hogy a vártnál sokkal sikeresebb Kickstarter-kampánynak köszönhetően annyira megnőtt a játék mérete, hogy nem tudják tartani a tavaszra tervezett megjelenést.

A projekt vezetője, Josh Sawyer egy Eurogamer oldalnak adott interjújában elmondta, hogy a tavaszi megjelenés még azelőtt volt tervben, hogy több, mint 73.000 támogatójuk és mintegy 4,3 millió dollárnyi felajánlott összeg nem gyűlt össze Kickstarteren. A kampány vége felé közeledve rögtön látták, hogy több időre lesz szükségük, de a Kickstarter oldalán élesedést követően már nem engedték megváltoztatni a megcélzott megjelenési dátumot.

És hogy mégis mikor fog megjelenni a Pillars of Eternity című játék? Nos, Josh Sawyer elmondása szerint legkorábban idén év végén lehetnek kész a programmal. A végleges kiadás előtt lesz egy kipróbálható változat a Korai Hozzáférés keretén belül, megjelenéskor pedig csak maga a főküldetés jóval több, mint 20 órányi játékidőt fog biztosítani számunkra.

Azóta történt

Előzmények