Phil Harrison az Infogrames-nél folytatja

Pontosabban annak tulajdonosánál, az Infogrames-nél, Harrison ugyanis ezen vezetőségben kap majd helyet - lényegében az elnök, David Gardner jobb keze lesz a franciáknál. Emellett a mostanság erősen küszködő Atari átalakulását és újraélesztését is a Sony Computer Entertainment Worldwide Studios korábbi elnöke felügyeli majd.

A kiadó egyébként nemrégiben úgy döntött, hogy a jövőben első sorban az online piacot célozza meg, rengeteg lehetőséget látnak ugyanis az efféle játékokban. Gardner beszélt is erről a napokban a GamesIndustry.biz-nek:

"Az üzlet- és az iparág globális szinten az online felé mozog. Igaz, az egyes országokban különböző sebességgel, de teljesen tiszta számomra, hogy az emberek a játékaikat online-centrikusan akarják megvásárolni és játszani. Ez az a pont ahol sokkal okosabbnak, gyorsabbnak kell lennünk, és ki kell használnunk ezt a híres brand-et."

Új pozíciójával kapcsolatban természetesen maga Phil Harrison is felszólalt, aki az alábbiakat mondta kinevezése kapcsán:

"Ez tökéletes időpont arra, hogy csatlakozzak az Infogrames-hez, és segítsek az Atari jövőjét alakítani - az iparág egyik legendás brand-jéét. Mivel a játékipar rohamos tempóban halad az online felé, úgy gondolom, hogy kiemelkedő lehetőségünk van arra, hogy csodálatos közösségi és játékélményt biztosítsunk a játékosoknak világszerte."

Az továbbra sem tisztázott, hogy Harrison mi okból hagyta ott tizenöt év együttműködés után a Sony-t - egyesek szerint köze lehet ahhoz, hogy nemrégiben élesen kritizálta a cégóriás japán divízióját.