PGA Tour 2K23 - Íme a MyCARRIER mód

A MyPLAYER testreszabás új stílusokkal és gearekkel tér vissza, olyan márkáktól, mint például az adidas, a Bridgestone Golf, a Callaway Golf, a Nike Golf, a Titleist, a TravisMathew.

A ranglista teteje és rengeteg testreszabási opció várja az amatőr és profi játékosokat a PGA TOUR 2K23 MyCAREER módjában. A játékosok létrehozhatják egyedi MyPLAYER-jüket és megkezdhetik a karrierjüket a Korn Ferry Touron, majd feltornázhatják magukat a PGA TOUR pro státuszig és olyan játékosokkal nézhetnek szembe, mint Tiger Woods, Justin Thomas, Lexi Thompson, Lydia Ko, Collin Morikawa, Brooke Henderson és Tony Finau, mindezt a legnépszerűbb és legnehezebb pályákon, miközben a FedExCup dicsőségét tűzik ki célul.

A MyPLAYER testreszabás most részletesebb, mint valaha az új játékos-archetípusokkal és képességfákkal. A játékosok kiválaszthatják azt a stílust, amely a legjobban illik hozzájuk, legyen szó egy hosszú ütésekre specializálódott, igazi power hitterről, vagy a rövid ütésekben brillírozó játékosról. Az egyedi ütők lehetővé teszik a személyre szabás nagyobb mértékét valamint az ütők jellemzőinek az egyedi kombinációját. A franchiseban továbbá először jelennek meg a caddiek, azaz a játékossegédek, az egyedi golflabda dizájnok és színek, valamint a népszerű márkás ruhák, olyan brandektől, mint az adidas, a Bridgestone Golf, a Callaway Golf, a FootJoy, a Mizuno, a Nike Golf, a PUMA, a Titleist, a TravisMathew és még sok más.

A testreszabási opciók mellett a rivalizálások és a szponzorációs lehetőségek tovább bővítik a MyCAREER valósághűségét. A közvetítés jellegű prezentáció és a Rich Beem, Luke Elvy és az újonc, Henni Koyack kommentátorhármas gondoskodik egy még immerzívebb élményről, hogy egy igazi PGA TOUR karriert élhessenek át a játékosok.

A PGA TOUR 2K23 Standard Edition október 14-én jelenik meg Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 és PC platformokra.